Wegański keks z bakaliami 200g

Więcej widoków

Wegański keks z bakaliami 200g
11,95 zł
Nr. licencji certyfikatu "Celiakia" : PL-039-006

  • Nasze ciasta są smaczną propozycją dla wszystkich dbających o zdrowie oraz dla osób będących na diecie bezglutenowej. Stanowią urozmaicenie diety dzieci, młodzieży i dorosłych.

  • 100 % naturalnych składników

  • Ciasta wypiekane są wyłącznie w oparciu o mąki własnego przemiału

Opis

Szczegóły

SKŁADNIKI: 

Mąka ryżowa 10%, mąka gryczana 9%, mąka jaglana 9%,marchew, daktyle6%, rodzynki 6%, orzech włoski 6%, żurawina 6%, olej rzepakowy, mleko ryżowe, skrobia ziemniaczana, pomarańcza, cytryna, wodorowęglan sodu (soda oczyszczona), cynamon, sól morska.

Substancje alergenne zostały pogrubione.


WARTOŚĆ ODŻYWCZA 100g                                                                                    

Wartość energetyczna 

 245 kca / 1026 kjl

Tłuszcz

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone

7g

0,5g

Węglowodany 

- w tym cukry 

43g

5g

Białko 3g
Błonnik 5g
Witamina C 20g
Potas 160mg
Fosfor 85mg
Magnez 50mg
Sól 0mg


STOSOWANIE                                

Produkt gotowy do spożycia, pakowany w atmosferze ochronnej 


PRZECHOWYWANIE

Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w warunkach chłodniczych 


TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA 

Do 10 dni od daty wypieku


OPAKOWANIE CAŁKOWICIE BEZPIECZNE DLA ŚRODOWISKA NATURALNEGO 

Nasze opakowanie jest całkowicie biodegradowalne i kompostowalne. 100% bezpieczne dla środowiska naturalnego. Po użyciu całkowity rozkład opakowania trwa tylko 12 tygodni. 


PRODUKT CERTYFIKOWANY I REKOMENDOWANY PRZEZ:

  


KEKS  WYPIEKANY W 100% Z NATURALNYCH SKŁADNIKÓW.

NIE ZAWIERA :

  • glutenu
  • mleka krowiego 
  • jajek
  • soi
  • skrobi pszennej bezglutenowej 
  • dekstrozy 
  • substancji zageszczających 
  • konserwantów
  • spulchniaczy
  • ulepszaczy 
  • hydroksypropylometylocelulozy ( E 464)
  • innej chemii

Recenzje

Tagi produktu

Użyj spacji aby rozdzielić tagi, apostrofów (') aby wpisać frazy.