Bezglutenowe chrupiące bruschetty z naturalnym i zdrowym pieczywem

2024-06-11
Bezglutenowe chrupiące bruschetty z naturalnym i zdrowym pieczywem

Co powiesz na chrupiące bruschetty z naturalnym i zdrowym pieczywem?

Mamy dla Ciebie do schrupania nowy przepis z wykorzystaniem jednego z naszych bestsellerów. 

Chleb keto bezglutenowy ZDROWA MICHA składa się wyłącznie z naturalnych składników, co gwarantuje jego najwyższą jakość. Bez dodatku cukru i tradycyjnych mąk, chleb bezglutenowy keto zachwyca nie tylko wyjątkowym smakiem, ale przede wszystkim korzystnym składem. Jego regularne spożywanie może przyczynić się do lepszej kontroli poziomu cukru we krwi, co jest kluczowe dla osób zmagających się z insulinoopornością czy cukrzycą. 

Składniki:

  • Chleb keto bezglutenowy ZDROWA MICHA
  • 2 ząbki czosnku
  • 3-4 pomidory malinowe
  • garść listków bazylii lub koperek - opcjonalnie, co lubisz :)
  • oliwa z oliwek, siemię lniane
  • sól i ulubione przyprawy do smaku

Sposób wykonania:

  • Pokrój keto chleb na kromki grubości ok. 1 cm  wyłóż na blaszkę z papierem do pieczenia i wstaw do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni na około 5-7 minut.
  • w tym czasie rozgnieć czosnek i w małej miseczce wymieszaj go z 3 łyżkami oliwy. 
  • Wyciągnij grzanki natrzyj je mieszanką oliwy i czosnku. 
  • Na wierzch dodaj ulubione dodatki: u nas pomidory pokrojone w kostkę, koperek i złoty len.

I gotowe! Chrupiące, odświeżające, pełne zdrowych ziaren - odkryj niebanalne połączenia.

Daj znać jakie są Twoje ulubione dodatki do chrupiących kromeczek z keto chleba.Tymczasem smacznego i widzimy się w kolejnym przepisie ❤️

Pokaż więcej wpisów z Czerwiec 2024
pixel