Franczyza

Zdrowa Micha to pierwsze w kraju bezglutenowe bistro opierające  swoją ofertę na zdrowych tworzonych przez dietetyka sałatkach i wypieku bezglutenowego chleba . Posiłkach przygotowywanych zgodnie z zaleceniami Instytutu Żywności i Żywienia. Pierwsze bistro  Zdrowa Micha powstał w Białymstoku w marcu 2015 roku. Od tego czasu dynamicznie się rozwijamy zdobywając rzesze zadowolonych klientów. Sukces lokalny skłonił nas do podjęcia decyzji o udostepnieniu naszej oferty i modelu działania poprzez franczyzę. Oferując unikalny koncept bezglutenowego bistro - piekarni.

Współpracę z franczyzobiorcami opieramy na zasadach partnerstwa i indywidualnym podejściu do każdego przedsiębiorcy. Łączymy niezależność prowadzenia własnego biznesu z bezpieczeństwem, jakie daje wsparcie organizacji.

Otwórz swoje bistro – piekarnię  ZDROWA MICHA

MAMY NIESPOTYKANIE ZDROWY POMYSŁ NA BIZNES

  • JEDZ ZDROWO – JEDZ INACZEJ to nasze motto skierowane do osób chcących się świadomie odżywiać jak również poszukujących bezpiecznych posiłków w związku z nietolerancjami pokarmowymi i alergiami.
  • Nasze BEZGLUTENOWE MENU oparte jest wyłącznie na naturalnych składnikach, bez polepszaczy smaku i wypełniaczy.
  • Każda sałatka to co najmniej 10 ŚWIEŻYCH SKŁADNIKÓW oraz ŚWIEŻO WYPIEKANY w lokalu  CHLEB BEZGLUTENOWY
  • Dzięki takiej ofercie docieramy do osób ceniących sobie JAKOŚĆ I SMAK ZDRROWYCH POSIŁKÓW jak  również BEZPIECZEŃSTWO  w przypadku alergii lub nietolerancji pokarmowych
  • Ta grupa klientów stale się POWIĘKSZA, w związku z cywilizacyjnym postępem i skutkami jakie on niesie
  • ROSNĄCA świadomość klientów co do odżywiania, ROSNĄCY  trend do spożywania zdrowych posiłków poza domem, ROSNĄCE zagrożenie alergiami pokarmowymi buduje ogromny rynek dla konceptu ZDROWA MICHA BISTRO – PIEKARNIA

DLATEGO DOŁACZ DO NAS  - BO PRZYSZŁOŚĆ TO

JEDZ ZDROWO – JEDZ INACZEJ

JEDNOSTKI WŁASNE
Zdrowa Micha bistro Białystok ul. Kręta 10a

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
Co zapewniamy ?
  • Nowoczesną markę w najbardziej dynamicznie rozwijającym się obecnie segmencie zdrowej żywności
  • Know How - podręcznik operacyjny, system HACCP
  • Atesty produktów i  sprawdzonych dostawców
  • Pełne wsparcie przy otwarciu lokalu i  na początku jego działania
  • Pakiet szkoleń dla personelu i właściciela
  • Projekty graficzne materiałów reklamowych i strategię komunikacji
  • Jednolity system informatyczny
  • Wyłączność terytorialną

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
Czego potrzebujesz, by otworzyć swoje bistro - piekarnię?
  • Lokal od 50-150 m2
  • Inwestycja w lokal, czyli remont i wyposażenie od 100 tys. zł
  • Opłata wstępna:
  1. Duże miasta 24 900 netto
  2. Mniejsze miasta 14 900 netto
  • Znajomość zagadnień związanych ze zdrowym odżywianiem
  • Oferta rozdzielona jest na dwa modele biznesowe: dla dużych i mniejszych miast.
  1. Duże miasta: Warszawa, Kraków, Katowice, Łódź, Poznań, Szczecin, Trójmiasto, Wrocław.
  2. Mniejsze miasta: powyżej 100 tys. mieszkańców
  • Lokal powinien znajdować się w centrum, przy głównej ulicy z dużym natężeniem ruchu pieszych.
  • Przewidywany zwrot kosztów inwestycji to ok. 16 miesięcy.
  • Próg rentowności - 3 miesiące.
  • Stała opłata 7% netto od obrotu

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY

Zdrowa Micha film - https://youtu.be/MNB1OHIGZVM

Zdrowa Nicha FB - https://www.facebook.com/zdrowamichaznatury/


Tel: 576 951 460       franczyza@zdrowamicha.pl